Ugrás a fő tartalomra

Az amerikai farkas

Nate Blakeslee - Az amerikai farkas
 
Történet : Ez egy igaz történet ami a Yellowstone nemzeti parkban játszódik. A farkasok és a környéken élő vadászok és megfigyelők életébe nyerhetünk betekintést. 
Véleményem : Másodszorra kezdtem neki, mert egyszer már félbehagytam. Az au igazság, hogy ez nem egy könnyű olvasmány

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az ezüst csillag

🌟 Az ezüst csillag 🌟  Két lányról szól akiket anyjuk magukra hagy, hogy felfedezze magát. Nem tudnak mit tenni így hát felkeresik egyetlen rokonukat, aki befogadja őket, kiderül egy smás a családról és vállalnak egy munkát. A főnökük viszont egyszer tesz egy olyan dolgot amit nem felejtenek egyhamar... Véleményem : Nem volt túl hosszú könyvecske, de azért igényelt sok időt az olvasás, mert ez nem az a fajta amin gyorsan átlehet futni. Jó történet volt, bár hiányoltam belőle néhány dolgot, de az izgalom meg volt. 

The 100 - Lázadók

The 100 - Lázadók (4.) Folytatódik a gyerekek kalandja és újabb titkokkal és izgalomakkal találkoznak. Elrabolt barátaik megmentésére indulnak, de olyan embereket látnak akikkel nem lesz egyszerű a béke. Véleményem : A többi részhez hasonlóan ezt is nagyon szerettem, sőt talán ez volt a legjobb a négy közül. Kellően izgalmas volt és itt is nagyon jó volt, hogy két szemszögből olvashattuk a cselekményt. 

Reboot - Lázadók hajnala

Reboot - Lázadók hajnala (1.) Wren Connolly különleges lány. Öt évvel ezelőtt újjászületett. Százhetvennyolc perc telt el, míg visszatért az élők közé. Erősebb lett, gyorsabb, és képes volt még gyógyítani önmagát, de valami mégis megváltozott... Úgy tűnik nem ő az egyetlen aki legyőzte a halált.  Véleményem : Nagyon szerettem ezt a kis történetét. Bemutatja, hogy mindenkinek vannak érzései és ne ránézés alapján ítéljük meg másokat vagy éppen valamilyen tulajdonságú alapján. Gyorsan olvasható, mégis izgalmas történetet mesél el.