Ugrás a fő tartalomra

Say Goodbye

🔫Say Goodbye 🔫
A törtĂ©net egy lányrĂłl szĂłl aki elveszĂ­tik az öccsĂ©t. Olvashattuk benne mit javasol neki a pszicholĂłgusa Ă©s egy rĂ©gi barátjával is összehozza a sors, hogy segĂ­tsen neki lekĂĽzdeni ezt az idĹ‘szakot. 

Véleményem : Nagyon gyorsan lehet vele végezni, kicsit talán megkönnyeztem a végén, de érdekes és jó könyv volt. Szépen van fogalmazva, elég részletes
 
Értékelésem : 🌟 🌟 🌟 🌟 +0.5 (4.5)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az ezĂĽst csillag

🌟 Az ezĂĽst csillag 🌟  KĂ©t lányrĂłl szĂłl akiket anyjuk magukra hagy, hogy felfedezze magát. Nem tudnak mit tenni Ă­gy hát felkeresik egyetlen rokonukat, aki befogadja Ĺ‘ket, kiderĂĽl egy smás a családrĂłl Ă©s vállalnak egy munkát. A fĹ‘nökĂĽk viszont egyszer tesz egy olyan dolgot amit nem felejtenek egyhamar... VĂ©lemĂ©nyem : Nem volt tĂşl hosszĂş könyvecske, de azĂ©rt igĂ©nyelt sok idĹ‘t az olvasás, mert ez nem az a fajta amin gyorsan átlehet futni. JĂł törtĂ©net volt, bár hiányoltam belĹ‘le nĂ©hány dolgot, de az izgalom meg volt. 

The 100 - Lázadók

The 100 - LázadĂłk (4.) FolytatĂłdik a gyerekek kalandja Ă©s Ăşjabb titkokkal Ă©s izgalomakkal találkoznak. Elrabolt barátaik megmentĂ©sĂ©re indulnak, de olyan embereket látnak akikkel nem lesz egyszerű a bĂ©ke. VĂ©lemĂ©nyem : A többi rĂ©szhez hasonlĂłan ezt is nagyon szerettem, sĹ‘t talán ez volt a legjobb a nĂ©gy közĂĽl. KellĹ‘en izgalmas volt Ă©s itt is nagyon jĂł volt, hogy kĂ©t szemszögbĹ‘l olvashattuk a cselekmĂ©nyt. 

Reboot - Lázadók hajnala

Reboot - LázadĂłk hajnala (1.) Wren Connolly kĂĽlönleges lány. Ă–t Ă©vvel ezelĹ‘tt ĂşjjászĂĽletett. Százhetvennyolc perc telt el, mĂ­g visszatĂ©rt az Ă©lĹ‘k közĂ©. ErĹ‘sebb lett, gyorsabb, Ă©s kĂ©pes volt mĂ©g gyĂłgyĂ­tani önmagát, de valami mĂ©gis megváltozott... Ăšgy tűnik nem Ĺ‘ az egyetlen aki legyĹ‘zte a halált.  VĂ©lemĂ©nyem : Nagyon szerettem ezt a kis törtĂ©netĂ©t. Bemutatja, hogy mindenkinek vannak Ă©rzĂ©sei Ă©s ne ránĂ©zĂ©s alapján Ă­tĂ©ljĂĽk meg másokat vagy Ă©ppen valamilyen tulajdonságĂş alapján. Gyorsan olvashatĂł, mĂ©gis izgalmas törtĂ©netet mesĂ©l el.